Kärleksboxa med godis

Inlägg i samarbete med Godisboxen

Okej mina vänner om exakt en vecka är det alla hjärtans dag, en dag som såklart är värd att fira, vem älskar inte kärlek lixom? Jag hade älskat att bli uppvaktad med en gullig box med godis, för VEM älskar inte godis ? Jag är nog den största godisråttan jag känner (efter min pappa då) men just nu försöker jag ju bryta mitt enorma sockerberoende så jag har valt att kärleksboxa Viktor med en Fars Lyxbox med både godis, triss & strumpor. Han har fått denna innan av mig & jag vet att han gillar den.

Här kan du hitta alla kärleksboxar hos Godisboxen inför alla hjärtans dag

Designa boxen själv efter dina önskemål, välj mellan färdiga motiv eller som jag gjort laddat upp en personlig bild själv. Du kan sedan välja mellan väldigt många olika boxar, kärleksboxar, boxar med presentkort, triss,strumpor, anpassade för barn, nostalgiboxar osv det finns ett stort utbud!

Välj sedan själv leveransdatum för boxen, detta är perfekt om du vill överraska någon som du inte hinner träffa eftersom dessa skickas på posten & hamnar i personens brevlåda. Jag älskar verkligen Godisboxen & har & kommer använda deras tjänst flera gånger om.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer