KÄNSLAN AV INGENTING

En dag fullproppad med bus! Wiggos dagis var stängt idag för planeringsdag så Wiggo har vart hemma med mig hela dagen. Kul såklart men lite ”jobbigt” ta mig rätt nu jag är höggravid, har spytt som en fontän & endast fått i mig vätska idag lillebror har absolut inte velat ha någon mat idag vilket inte ger mig så mycket energi som annars krävs för att sysselsätta en tvååring från klockan 05 till 16:30 helt själv.

Men det gick ändå. Pappan i huset är nu hemma & jag kan pusta ut. Wiggo som inte vilar längre behöver verkligen aktivieras på speciellt eftermiddagen för att inte somna. Förmiddagen var vi ute i snön, åkte pulka kring kvarteret, gungade i en evighet innan vi gick in för att mysa lite. Eftermiddagen har vi lekt o busat i massor, lekt med alla hans traktorer, målat fina teckningar, sjungit & dansat & även lekt kurragömma.

Fullt upp med andra ord. Utöver mitt hemska illamående som ja haft under dagen & det där härliga trycket nedåt så har jag känslan av att verkligen ingenting är på gång. Inga känningar att en förlossning skulle stå runt hörnet tvärt om. Aningen frustrerande att känna så när de stundvis innan känt som om de skulle kunna hända närsom, så känns det inte längre alls.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Millasmat
Millasmat,
Jättefin bild på sonen. 😊
nouw.com/millasmat
eschutz
eschutz,
JuliaElisabeth
JuliaElisabeth,
Härligt att vara ute i snön även om du inte haft så mycket energi och inte mått bra idag 🌸 kram
nouw.com/juliaelisabeth
eschutz
eschutz,
Absolut skönt med frisk luft 😊
nouw.com/eschutz