Julens färger förstör!

F Ö R S T A A D V E N T 🌟 Igår tog jag fram kartongen med julpynt, det är inte min grej med julpynt & för varje år pyntar jag bara mindre & mindre för helt ärligt tycker jag att allt julpynt bara förstör. Jag gillar inte rätt, grönt som är typiskt julpynta färger. Vanliga tomtar får inte flytta in här hemma, i år är jag riktigt ”tråkig” i mångas ögon men inget annat än vitt grått & svart här hemma, färg är typ de värsta jag vet. Jag letar runt efter lite juligt pynt som kan passa här hemma men helt ärligt är jag nog för kräsen för jag hittar inget fint. Hur pyntar ni? Håller ni er till en eller två färger eller blandar ni hejvilt?

Ja ska byta ut mina rosor mot granskott iallafall men mer färg än så blir det inte, jo granen då men med gråa kulor som vanligt !

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

annaengborg
annaengborg,

Jag älskar julpynt! 😅 När jag va liten var det massor av tomtar, mängder av pynt i granen, girlanger, vi hade hur mycket som helst! Jag tycker det är Så oerhört mysigt med julen och allt därtill. Däremot känner jag lite som du, att allt inte passar in, helst minimera färgvalen också. Jag kan tycka det är fint med rött, grönt och guld. Jag har lite inslag av det men inga mängder 🙂

nouw.com/annaengborg