Järndropp & operation

Efter några timmar på sjukhuset är jag nu hemma igen, kroppen är påfylld med järn & jag inväntar resultat! Hoppas verkligen på underverk från denna dos av järn jag fick intravenöst idag. Inom några dagar bör ja märka skillnad, men sen ligger de ju annat i grund till min trötthet också. Jag träffade även läkaren en sväng idag igen & kunde diskutera mer om den kommande operationen som förhoppningsvis kommer äga rum om några veckor ! En titthålsoperation för att ta bort den magsäck som inte fungerar, ersätta med en konstgjord. Jag skulle ljuga om ja sa annat än att ja är nervös, orolig & rädd men det måste bli så här & de kommer bli bra.
Nu vill jag bara bli pigg & stark fylld av energi & ork!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Lotta,

Håller tummarna att du snart blir starkare och får må bra igen =) <3

smalandslotta.se
mammashus
mammashus,

Hoppas verkligen att det här hjälper och att operationen går bra! 💕

nouw.com/mammashus
svullo
svullo,

Byta magsätt låter ju drastiskt? Jag gissar att du testat allt annat som omeprasol, skippat stärkelserika produkter bröd böner saft jos garvsyrarika produkter mm som orsakar problem?

nouw.com/svullo
eschutz
eschutz,

Man har redan opererat mig en gång men den Operstionen misslyckades. Den nya kopplingen mellan magsäck o tarm är för trång så maten kan inte passera. De är en lång historia men man måste ta bort min magsäck som inte fungerar och ersätta med ett rör eller en konstgjord magsäck.


nouw.com/eschutz
svullo
svullo,

ajdå, hoppas det ska gå bättre nu då, jag håller tummarna 😊

nouw.com/svullo