Jakten på bästa burgaren

Ett besök på restaurangen för att fira att Svärmor fyllt 49 år. Vi hade bokat bord på M.O.A:s & jag hade faktiskt redan kikat in menyn så jag visste vad jag tänkte beställa - En Clasic hamburgetallrik. Högrevsburgare med dressing, sallad, gurka, cheddarost i ett brioche bröd.

Betyg: 🍔/🍔🍔🍔🍔🍔(1/5 hamburgare)
Återigen en överstekt hamburgare som påminnde om en smaklös pannbiff. Ingenting i burgaren hade någon smak, inte ens dressingen smakade något inte ens vitköskssåsen som serverades till pommesen smakade vitlök, de enda som hade smak var den inlagda gurkan som smakade precis som smörgåsgurka. Pommesen var iallafall varma till skillnad mot dem vi fick i Gränna men den smakade fisk & saknade sältan. Resturangen serverade fish & chips & det märktes att allt friterades i samma olja för även Wiggos chicken Nuggets smakade fisk.

Tyvärr en riktig besvikelse & inget jag kommer vilja äta igen. Ja vet inte om ja blivit allt för bortskämd med sättet vi gör burgare här hemma? En smashed burgers ni anar inte hur magiskt goda dem är & jag är rätt tveksam till om vi kommer hitta den godaste burgaren ?!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

mammashus
mammashus,
Om ni har vägarna förbi Öland finns det en restaurang i Grönhögen som hade en supergod burgare. 🤤 Jag minns inte namnet på restaurangen men den var i en gammal väderkvarn, går inte att missa. 😍🍔
nouw.com/mammashus
eschutz
eschutz,
Tack för tipset 😊 dessvärre har vi inget planerat att åka däråt 🙈🍔
nouw.com/eschutz
annaengborg
annaengborg,
Jag älskar hamburgare! Absolut det godaste som finns 😍 men jag känner som du, dom godaste burgarns jag har ätit är dom vi har gjort hemma 😅 en riktigt saftig burgare, med karamelliserad lök, en god cheddar och lit bacon på 😜
nouw.com/annaengborg
eschutz
eschutz,
Ja😍 så svårt o få en bra burgare någonannanstans tycker jag 🙈 har ni testat att grilla smashed burgers?
nouw.com/eschutz