Jag vill verkligen inte göra detta

Godmorgon 

Idag ska jag göra något jag dragit mig för länge. En tid jag bokat om om o om igen. Jag ska till tandläkaren. Jag trodde inte att jag skulle tycka att de är så jobbigt att gå dit men om sanningen ska fram så skriker hela min kropp nej & jag har letat ursäkter att boka om tiden väldigt många gånger då jag fick första tiden för kontroll när Wille var nyfödd. Nu måste jag verkligen gå då det är en ny kontroll för bedömning för min försäkring. Har ni också skräck för att gå till tandläkaren?

Annars har natten vart kaos. De där lökknepet kan jag säga att det inte fungerar. Det råder ju så många delade meningar om löken ska vara i vatten eller inte så jag gjorde en med & en utan. För er som inte vet vad jag pratar om finns det något husmorsknep mot hosta att lägga lök vid sängen. Det stinker lök i Willes rum men han har inte hostat mindre för det. Tvärt om har jag tappat räkningen på antal gånger jag vart inne hos honom under natten.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

aaphoto
aaphoto,
inte skräck för själva tandläkarbesöket med vad det kommer att kosta skrämmer skiten ur mig. HAha ... Stort lycka till.
nouw.com/aaphoto
eschutz
eschutz,
Ah de är inget kul just därför har jag en försäkring o betalar typ 40:-/ månaden o då ingår mycket om de skulle hända ngt som ex var ja tvungen o akut operera bort en tand förra året vilket hade blivit dyrt annars men med försäkringen så slapp jag betala!
nouw.com/eschutz
Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Har en tandläkarskräck som heter duga. Har inte varit hos tandläkaren på 10år..
nouw.com/jeenyrosen
eschutz
eschutz,
Usch då !
nouw.com/eschutz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229