Jag vill vara en stark mamma

Jag älskar älskar älskar dessa träningskläder från Stronger, det säger jag inte bara för att detta inlägg är ett samarbete med just Stronger utan jag verkligen ÄLSKAR deras utbud av träningskläder & jag blir alltid positivt överraskad av dem. Just dessa byxor fick mig att dö en smula. Jag vill lixom inte ens ta av mig dem, jag vill leva i dem jag vill bo i dem jag måste ha fler par haha. Jag har tidigare visat upp träningskläder från Stronger & dessa svarta är relativt nya från deras Hero collection. alltså WOW dem är magiska, så sköna så bekväma så snygga också. Materialet är GRYMT & det finns två mobilfickor på varje sida av benen ovanför dom vita strecken. Även att jag har en stor mobil får den plats. Precis lagom midja, inget brett oskönt resårband som kan göra att man får större mage än vad man egentligen har (kanske bara är jag som tänker på sådant? men jag hatar när resåren trycker in så man får en bullmage, eller typ ser gravid ut fast man inte är det.)

Hur som helst jag har nu även laddat med en långärmad skön tröja för all utomhusträning, intervallrundor & promenader för är det något jag äääääälskar under min mammaledighet så är det just att ta långa & många promenader. Har ni inte redan klickat er vidare till Stronger så gör det NU NU NU. Just nu finns det även vissa plagg på rea så skynda! Ni kommer inte bli besvikna, tvärt om ni kommer bli besatta och vilja bo i träningskläderna precis som jag vill. Skönaste plaggen ever. Passa på att klicka hem en vattenflaska med så är ni redo på riktigt ! (Länkar till allt nedan)

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Emma
,
Men oj va du har ändrat dig! Vad smal du blivit. Hur mår du ?
Vem som helst
,
Ändrat sig ? Verkligen inte smal! Emma har helt fel Ellen måste redigera sina bilder hon är så mycket tjockare i verkligheten !