JAG VÄNTADE EGENTLIGEN TVILLINGAR

Godmorgon

Lördagsmorgon & vi myser i soffan hela familjen till barnfilmer på Netflix precis så som en Lördag ska starta ! Jag har fortfarande ont tyvärr & känner mig inte så pigg. Inatt besökte vi gynakuten där ja fick svaret på varför jag har så ont. Med ett ultraljud kunde läkaren konstatera att det fanns rester av ett foster kvar i magen, graviditeten med Wille hade alltså varit en tvillinggraviditet som missats då det andra fostret dött tidigt & Wille hade legat för på alla ultraljud så man inte sett något, men att kroppen nu har svårt att stöta ut det. Obehagligt men tur nog var det bara i drömmarnas värld som detta skedde! Såklart går tankarna i vad det kan vara för ”fel” men jag lever på hoppet att det ska ge med sig under helgen. Annars blir jag väl tvungen att kontakta vården på riktigt och inte bara i drömmarnas värld.

Idag blir det nog en lugn hemmadag, vi är trötta som vanligt nu mera. Wille höll mig vaken 01:15-04 inatt.. Han blev aldrig nöjd jag förstår inte vad som inte är bra.. vi ammade tills 03 då höll ja på att bli tokig och helt utmattad så jag gav ersättning & tänkte han kunde somna men icke! Det krävdes ännu mer amning & närhet för att han skulle komma till ro & kunna sova sedan nån timma. På dagarna är det ju inga problem alls med normala amningstunder var tredje timma ungefär men så fort de närmar sig kväll & natt blir han som en liten igel & extremt mammig!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Cilla
,
Vår son är en vecka och på dagarna sover han nöjt och ammar varannan till var tredje timme. men på natten ammar vi nästan konstant 23-04.. tyvärr är det ju nattetid de stimulerar mjölkproduktionen. Är väldigt trött då storasyster gått up 04 hela veckan.
eschutz
eschutz,
Tack där lärde jag mig något nytt! Visste inte att de var nattetid dom stimulerar mjölkproduktionen. De förklarar ju endel! Förstår dig! wiggo har fått lära sig att gå upp lite själv, vi tänder till honom i hans rum o kan sätta på tvn med någon film så kan han klara sig lite själv men komma in till oss o be om saker men vi kan få halvsova vidare en stund än att gå upp allt för tidigt !
nouw.com/eschutz
Saynomore
Saynomore,
Amning var 3:e är inte normalt för en sån liten bebis. Det är helt normalt mönster som din lille gör. 💜 Finns jättebra att läsa på Sagogrynet.se bland annat 😌

”Fri amning är motsatsen till reglerad amning. Att amma på barnets första signaler, att inte reglera efter klockan. Både barn och bröst är designade för att amma ofta. Glesa amningar (som 3 – 4 timmar mellan amning) gör det är svårt för de flesta att uppehålla en tillräcklig mjölkproduktion. Barnets mage mår bra av många små mjölkmängder till skillnad från färre tillfällen och stora mängder. Bröstmjölk är lättsmält och passerar mag-och tarmkanalen snabbt vilket gör att bebisen snart blir hungrig igen, hon behöver äta ofta.”
nouw.com/saynomore