Jag ska gifta mig i slöja!

En tidig morgon kan starta riktigt bra! Jag har just gjort ett inköp till bröllopet. Om vi backar tillbaka tills tiden innan vi ens bestämt oss för att gifta oss så kunde jag inte se mig själv med en brudslöja nej nej inte ens att tänka på. När vi sedan bestämde oss att gifta oss så tänkte ja låna mammas gamla slöja för att testa om de kunde vara min grej. Efter att jag testat klänningar & slöjor i Motala så vart jag helt fäst vid en lång slöja med spetsdetaljer vilket mammas gamla slöja inte var.

Så jag har kikat runt på hemsidor, i bröllopsgrupper på facebook & nu för en timma sedan gjorde jag en beställning! Jag hoppas att den motsvarar bilderna för i så fall är den superfin & kommer matcha min brudklänning perfekt! Nu saknas skor, håraccesoarer & mina smycken sedan är min outfit klar. Att fixa brudens outfit står på checklistan i Augusti 2020 så vi ligger lite efter planeringslistan jag försöker följa.

Detta är varken min slöja eller klänning jag ska gifta mig i men eftersom båda är hemliga får ni en bild från prövningen i Motala.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer