Jag ska gå på diet

Man gör allt för sina barn eller hur? Ni som följt mig ett tag vet om våra problem med Willes mage, hans utslag han fick i helgen efter att jag ätit mycket mjölkprodukter och Wille fått ersättning. Så till själva grejen, idag ringde barnmottagningen upp för att kolla läget. Jag berättade om utslagen, om helvetes veckan vi hade förra veckan att magproblemen kvarstår. Så dem tyckte att allt låter som mjölkprotein allergi, så from imorgon är det 100% mjölkfri kost som gäller för mig för att efter ett tag sedan kunna provocera med mjölkprodukter igen & se hur han reagerar kommer problemen tillbaka kunde vi klararställa en mjölkproteinallergi & vi kommer då få en läkartid.

Jag sitter här nu & vet knappt vad jag ska äta, vad MÅSTE jag köpa hem? Vad är det viktigaste livsmedlet i en mjölkprotein fri kost att alltid ha hemma. Jag kommer dööö för min choklad & osten på mackorna.. Annars är jag ju inte den som dricker mjölk alls, utan främst får jag i mig mjölkprodukter i maten. Det känns svårt just nu men självklart gör jag allt för att Wille ska må bra.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Rebecca
Rebecca,
Min son har många många allergier, varav mjölk är en av de. Vi har fått höra att även soja är ett allergen som inte ska ges till barn med mjölkproteinallergi under ett år. Så tänker om du ammars får han ju få i sig det via mjölken och då ev. reagera. Havreprodukter är bra, finns massor! Jag kan inte ens dricka kaffe med vanlig mjölk mer utan att tycka det smakar dåligt haha.. Mn vänjer sig tillslut 😊 Delicatobollar är utan mjölk! Dock kan de innehålla spår av mjölk hos de flesta märken.
AM
AM,
Våran stora tålde inte heller mp, jag fick råd av en dietist jag känner privat och hon sa att det var bäst att undvika att byta mot för mycket sojaprodukter då bebisen annars kan utveckla allergi mot det med. Så jag valde havre, madel, olika nötalternativ istället. Samt sånt som är naturligt mjölkfritt typ hommus på mackan, sås baserat på olja istället för smör etc.
IP: 82.99.3.229

Senaste nytt