”Jag måste växa”

[Samarbete med bga ]

Godmorgon Onsdag! Lillördag & sista dagen på dagis för Wiggo. Jag har nog fortfarande inte förstått att idag är sista dagen jag lämnar bara Wiggo på dagis för när vi åker dit nästa gång har ett helt sommarlov passerat & Wille min lilla bebis ska skolas in!! Nej detta är för galet, föddes han inte nya? Vad hände med tiden ? På riktigt !

Påtal om att växa fort så frågade jag Wiggo varför han blir så stor så fort, vi hade en rolig diskussion som lät typ så här

Jag: Älskade Wiggo varför har du blivit så stor? Vad hände med min lilla Wiggo?
Wiggo: Jag växte mamma!
Jag: Ja vet älskling men det går så fort!
Wiggo: men jag växer ju när jag äter & sen sover
Jag: Helt rätt hjärtat men det går för fort mamma hinner inte med. Måste du växa så snabbt?
Wiggo: Men mamma! Jag måste växa & bli stor så jag när ketchupen!

Helt logiskt ändå, självklart måste han bli stor så han mår ketchupen, det är ju knappt att jag, hans mamma mår ketchupen högt upp i kylskåpet, så växer han kan ju han hjälpa mamma när mamma inte når.

Här hemma vaknade båda barnen på tok för tidigt, klockan 05 vaknade jag av Willes ljuvliga morgonstämma i babyvakten & hörde hur Wiggo lekte med traktorer. Sovmorgon? Nej det existerar inte här hemma. Det enda positiva med en tidig morgon är att jag hinner vara lite produktiv.

En kopp kaffe & lite fotografering till instagram - denna fina postern kommer från BGA som jag tipsat er om tidigare. Stort utbud av posters, ramar, speglar & fotoalbum, jag har hittat ett fotoalbum jag kommer beställa hem till alla foton från bröllopet sedan!


Koden ELLEN15 ger er 15% extra rabatt hos BGA koden gäller t.o.m 30/6

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer