Jag mår förjävligt


Jag måste börja & säga TACK till er alla som hört av er idag & undrar hur det gått på sjukhuset. Jag ska berätta allt men just nu mår jag förjävligt. Jag ligger i sängen o bara gråter för jag har så ont. Jag åt nyss mat för första gången på två dygn & det var förjävligt det gjorde smärtan 10 gånger värre. Så jag tänker dra täcket över huvudet nu & sova nu, önskar dock att ja hade kunnat få tillbaka den lilla dosan med medicinen jag fick under undersökningen. För denna smärtan, är hemsk!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

nellielillskog
nellielillskog,
Fy, låter inte alls roligt!
Hoppas det snart blir bättre <3
nouw.com/nellielillskog
eschutz
eschutz,
Tack ❤️
nouw.com/eschutz
Liza
,
Hej! Vi känner inte varandra alls och vet inte om du egentligen känner igen mej för bor ändå i samma stad! På något vis har jag kommit in på din blogg för länge länge sedan och fastnade.. vill bara tala om att ja avundas verkligen din ork & styrka.. har själv stora problem med min mage och en dotter på 4 1/2 år, och man känner sIG verkligen som den värsta föräldern ibland men på Något vis så finns de ork där till att gå genom vardagen! Jag hoppas verkligen att allt du gått genom idag gett dig några svar iallafall och att du får den bästa hjälp du kan få..

Du är verkligen stark och en underbar mor till dina barn även att du mår som du gör!!

//Liza
eschutz
eschutz,
Tack snälla du ! Nej ja tror tyvärr inte jag känner igen dig men var såklart tvungen p söka på facebook & du verkar jobba på samma jobb som min pappa 🙈 hemskt med magproblem verkligen men som du säger finner man någon styrka ändå. Även om det känns som att jag inte ska klara en timma till så går alla dagar ändå. Tack för din omtanke ännu en gång ❤️
nouw.com/eschutz
frubergh
frubergh,
Krya på dig! ❤️
nouw.com/frubergh
eschutz
eschutz,
Tack ❤️
nouw.com/eschutz
ASIDESIMPLE
ASIDESIMPLE,
I feel so sad for you. I know this is so "smärtsam"! I hope the best for you!
nouw.com/asidesimple