Jag lär mig aldrig!

Godmorgon Tisdag solen skiner and so are you! I skrivande stund befinner jag mig i soffan på altan, barnen leker & vi har just ätit frukost ute. Båda barnen vaknade pigga & redo för dagen vid 06, allt annat än vad jag kände men bara att ta tag i saken & pallra sig upp! Klockan är endast 08 & jag har hunnit med att städa av gårdagens dagiskänsla av leksaker precis i varenda lilla vrå här hemma. Jag begriper inte hur barnen bär sig åt eller hur dom ens kan ha så mycket leksaker?

Igår hade vi en fantastisk dag där vi var ute hela dagen. Jag lär mig dock aldrig av mina misstag & har bränt sönder min stackars rumpa! Det gör så ont att jag nästan förväntar mig blåsor på den snart.. Vi tog en sväng ner på stan, en promenad där Wiggo sparkade sig fram på sin balanscykel i hela 6 km, om han var trött sedan? Svar ja! Totalt fick jag igår ihop två promenader - 17km & 7 km cykeltur på kvällen till & från Emelie. Härligt må jag säga er!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Saynomore
Saynomore,
Brände också mig igår 🙈 man lär sig aldrig 😂 barnet är man så noga med att smörja in liskom 🤣
nouw.com/saynomore
eschutz
eschutz,
Exakt! Barnen smörjer jag alltid in direkt på morgonen men tänker typ "nej ja hinner ju inte sitta lång stund i solen så ingen idé att kladda med solskydd.." haha!
nouw.com/eschutz