Jag känner press & ångest

Godmorgon

Torsdag morgon & jag ligger & scrollar igenom instagram. Igår la jag ut en story med frågor till er & jag är förvånad över resultatet faktiskt. Jag trodde inte att ni skulle rösta som ni gjort, har ni inte sett det så kika in min instagram & rösta i min story.

På tal om helt annat är det idag Torsdag som sagt & Wiggos sista dag på dagis innan en veckas höstlov. Han är ju ett såkallat ”15 timmars barn” dvs att han går 15/timmar-veckan på dagis avgiftsfritt & är då ledig alla lov. Jag måste dock erkänna att jag känner press & lite ångest inför kommande vecka helt själv med barnen. Jag har haft så dåligt med energi att jag inte orkat engagera mig eller barnen, knappt tagit promenader & nu ska jag vara ensam med båda kidsen & kan verkligen inte ligga hemma med dem i soffan i tv rummet en hel vecka..

Just nu känner jag hur mitt mående påverkar alla i min omgivning vilket jag absolut inte vill men samtidigt så orkar jag inget. Jag vet inte hur jag ska finna motivation & ork helt enkelt men en hel vecka, ja menar ett lov ska vara skojigt! Vi måste planera upp veckan så det blir ett roligt lov, för Wiggos skull.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Me_Ia
Me_Ia,
Känner lite samma sak inför lovet nästa vecka men får min syster med barn på besök i slutet av veckan i alla fall. Haft en sjukling hemma hela denna veckan så inte varit ute så vi behöver nog lite aktivitet i helgen och början av nästa för nu är vi rastlös
nouw.com/me_ia
theoakleaves
theoakleaves,
Önskar jag kunde komma med nåt bra och konkret tips på lösning, men tyvärr ♥♥♥
Man får nog helt enkelt bara ta en dag i taget.
FInns det ingen som kanske kan ge dig avlastning en dag eller en förmiddag/eftermiddag en dag då du kan få ägna dig åt bara dig själv? :/

Gälälande att måendet påverkar folk i sin omgivning är jag såååå med dig på. Själv mår jag inte heller så bra just nu då jag drar det stora lasset hemma. Sambon är borta mycket, jag är gravid och blir då ensam med hushållsgörat, hundarna, matlagning osv... Orkar knappt med mig själv och att då ta hand om allt annat - det går inte och jag bryter ihop. Igår kväll kom sambon hem, jag gnällde till honom och bad om att få slippa kvällsrundan och att han fick ta båda hundarna själv, att jag behövde vila. Fick då som svar "men varför då, det går ju bra om vi är två, då är de ju inte så jobbiga". Han missade hela poängen ju! JAg ville bara få vara mig själv lixom, få krypa ner i sängen och sova tidigt.

Och så imorse När det va dags för morgonrunda - då slår idioten sig ner i soffan med en nyupphälld kopp kaffe - inte alls redo att gå ut... Suck, då tog jag båda hundarna, smällde igen dörren och efter åt släppte jag bara in dom och drog till jobbet. Inte ett hejdå, ingenting.

Ska bli intressant och höra hans "reaktion" i eftermiddag när jag kommer hem... 😉
nouw.com/theoakleaves