Jag känner mig som en hemsk mamma

Dagens lämning på dagis, hemskt. Det skär så i mitt hjärta när han skriker & gråter, klänger sig fast & verkligen säger att han inte vill vara där.. Så bara lämnar jag & åker & i de flesta fall åker jag direkt hem. Känner mig så hemsk & taskig som lämnar honom för att få lite tid själv med Wille.. Han har kul med sina kompisar det vet vi alla men varför varför blir han alltid så ledsen vid lämning.. Det har alltid varit så 8/10 gånger jag lämnat sedan han skolades in är så här. Han skriker, han gråter, ibland mer ibland lite mindre.. Hur får vi det att vända? Det var alltså så här under tiden jag jobbade också inte bara nu när jag är hemma..

Min spontana tanke här att han kommer vid 9 då är alla påväg ut, det är många i hallen, många barn som vill komma fram, ha hjälp, komma ut osv så kommer han där. Lämningarna var lite lättare när jag lämnade först av alla innan jobbet tidigt. Men jag kan inte lämna 6:30 nu.. han har helt andra tider när jag är hemma. Här sitter jag i bilen med Wille & vill helst bara hämta hem honom. Hålla honom hemma för att slippa krossa honom & krossa mig själv tre dagar i veckan..

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Nina
,
Skulle du kunna lämna lite senare (när de kommit ut)? Även om det blir mindre tid så kanske det är värt det.
eschutz
eschutz,
Vi pratade om det idag men lämninge. Imorse gick över förväntan bra! Inget skrik inga tårar jag fick en puss & sen gick han för att leka. Men blir de för jobbigt kommer vi ändra tiden lite 😊
nouw.com/eschutz
Erica
,
Kan tipsa om en artikel på mama.nu om just ledsna barn vid lämning!
eschutz
eschutz,
Åh ja har läst den !
nouw.com/eschutz