Jag har tagit beslutet!

Jag mår så dåligt, på riktigt, jag har ett monster inom mig & jag känner inte igen mig själv. Jag kan inte hantera mig själv & mitt humör det fungerar inte, jag är någon helt annan för tillfället vilket jag mår så dåligt över. Jag har känt detta länge nu & vet exakt vad som är problemet. Nog för att jag lider av sömnbrist & en mage som ställer till det rejält men jag har även extremt med hormoner, fel hormoner i kroppen, dem är som små monster som får mig att explodera närsomhelst & hursomhelst också..


Jag har alltid varit extremt känslig mot hormoner & tacka gud för att Viktor ändå stannat kvar hos mig efter alla mina utbrott. Nu har jag dock tagit beslutet att ta ut min p-stav. Den är boven till allt detta, jag vet det. Jag känner igen mitt dåliga psykiska mående från alla hemska år av p-piller och diverse preventivmedel. Vi får hitta andra lösningar för att jag inte ska bli oplanerat på smällen, dagens preventivmedel år 2020 är ett skämt för oss känsliga kvinnor. Ingenting fungerar, jag har testat allt. gör det inte ont så mår jag psykiskt dåligt. Jag kan inte må så här, det är inte hållbart.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Zheeva
Zheeva,
Jag har fått någon p stav eller något utan östrogen. Hjälper det dig tro?
nouw.com/zheeva
eschutz
eschutz,
Jag har någon p-stav med minimalt med hormoner sa min bm. Jag är extremt känslig tyvärr
nouw.com/eschutz
Jennifer
Jennifer,
Har du testat cervixpessar? Jag tyckte det var ett bra alternativ tillsammans med viss försiktighet runt ägglossning. Senaste åren har jag dock inte orkat pyssla med pessaret så vi har använt kondom. Nu planerar vi dock att sambon ska göra en sterilisering då vi är färdiga med barn! Jag vägrar också proppa kroppen full med hormoner man mår skit av... Jag har tillräckligt med andra hälsoproblem!
eschutz
eschutz,
Nej det har jag inte men tror inte de är nånting för mig.. Sterilisering är inte som är aktuellt heller. Tror de enda rätta är kondom & att jag lär mig min cykel igen och vi använder säkra perioder
nouw.com/eschutz
IP: 82.99.3.229

Senaste nytt