Jag har skaffat ett...

Efter Willes första vila kände vi att vi behövde komma ut. Wiggo klättrade på väggarna, & både Viktor & jag behövde frisk luft. Jag kände dock att jag tagit mig vatten över huvudet när vi kommit iväg en bit men iallafall tog vi oss ner på stan. Målet var Biblioteket! Jag har aldrig vart där med barnen men idag tog vi oss dit, jag skaffade ett lånekort & lånade tre böcker vi nu ska läsa för barnen! Kan hända att jag går dit med barnen mer framöver främst med Wiggo.

Efter vår sväng på stan åt vi lunch & sedan var jag tvungen att vila. Jag hade så ont efter att verkligen gjort för mycket. Vilan blev inte så lång så Wille inte kom till ro tog Viktor honom i vagnen o gick en sväng så då fick jag gå upp för att vara med Wiggo. Perfekt att skämma bort honom med en chokladboll & iPad spel. Då kunde ja åtminstone vila lite i soffan !

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Du borde skämmas
,
Du har opererat gallan & du vill att vi ska tycka synd om dig ? Alltså på riktigt vem är du? Det dör människor varje dag, varför skulle din operation vara så speciell .. ?? Finns folk som har det värre !
eschutz
eschutz,
Oj ! Haha vad är detta ? Har jag någonstans ens bett om att ni ska tycka synd om mig ? Detta är min blogg, jag uppdaterar om min vardag & mitt liv inte mer än så. Att jag får "krya på dig" kommentarer & meddelanden är inget jag kräver absolut inte ! Såklart finns de dem som har det mycket värre än mig det är jag fullt medveten om 😊
nouw.com/eschutz