Jag har sagt upp mig

Igår var ingen bra dag inte min dag iallafall. Jag hade två barn som skrek o drog efter mig hela tiden hela dagen. Den ena ville konstant amma för att vara tyst o lugn, den andra van ville allt, verkligen allt. Han ville ha allt som han ville direkt också tålamod eller att ”vänta lite” fanns inte på kartan dem orden gjorde allt 10 gånger värre. Jag som hade en lista på saker ja skulle gjort hann ingenting, knappt att jag ens hann att äta eller gå på toaletten. Att få krypa ner i sängen o dra täcket över huvudet när båda barnen äntligen somnat var så så skönt! Men innan vi kom så långt som till läggdags hade jag velat säga upp mig 10 gånger om. Att vända ut & in på sig själv om o om igen utan resultat ja de är aningen påfrestande att man någonstans tappar det själv.


Jag hoppas att det blir en bättre dag idag. Wille som inte sov mer än en dryg halvtimma igår på hela dagen har sovit rätt bra inatt tack o lov. Idag är det även dags för mitt återbesök hos barnmorskan men först ska båda barnen få i sig frukost, kläder & Wiggo ska till dagis!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Millasmat
Millasmat,
Så skönt att få höra sanningen. Jag blir ju snart tvåbarnsmamma. Kram
nouw.com/millasmat
eschutz
eschutz,
Åh ja vill inte skrämma dig men alla dagar är inte en dans på rosor. Sen älskar man ju dem små över allt annat ändå även de jobbiga dagarna !
nouw.com/eschutz
Kommentaren har postats och kommer visas när den godkänts.
jennymariaandersson
jennymariaandersson,
Håller tummarna för en bättre dag ❣️
nouw.com/jennymariaandersson