JAG HAR HAMNAT I EN LIVSKRIS

Idag känns mammahjärtat mycket bättre, efter en "skrikfestmorgon" var det så skönt att lämningen på dagis gick så bra helt utan tårar eller skrik. Det var sura miner till en början men han mjuknade väldigt fort idag & gick sedan iväg med fröken för att checka in sig själv. Dagis använder en ny app, där man checkar in barnen när man lämnar & hämtar, vi lägger schema, dom uppdaterar i en blogg med vad dem gör under dagarna, vi får bilder osv. Den är superbra iallafall!

Jag & lillebror åkte hem & har sedan dess suttit fast i soffan fram tills nu, då kom ångest över mig att jag måste få något gjort här hemma. Tvätten är igång, jag har börjat rensa min garderob, tagit ut alla gravidkläder & ska göra en rejäl rensning. Jag har hamnat i denna livskris återigen där jag är såå trött på alla mina kläder & vill ändra stil helt. Jag hamnade i samma "kris" efter att Wiggo var född men då var han nog lite äldre än vad Wille är nu. Inget sitter som de en gång gjorde, allt är fult & jag känner mig så otroligt ful, osexig & vill typ bara dra ett täcke över mig..

En kris jag hoppas försvinner snart.. Jag vill shoppa nytt men hittar INGET som duger.. När jag rensade garderoben efter graviditeten med Wiggo slängde jag tre svarta sopsäckar med kläder det återstår att se om jag ens kommer ha några kläder kvar efter denna kris med tanke på att jag knappt köpt några nya kläder sedan innan jag fick Wiggo..

Jag har en lång lista även idag, det bästa knepet för att få något gjort när man har barn är att skriva listor. Även om jag inte betar av allt idag så har jag mer koll på vad som ska göras. 

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Fialisa88
Fialisa88,
Fialisa88
Fialisa88,