Jag har gett mitt hem ett lyft!

Inlägg i samarbete med Posterstore

Vi börjar sakta men säkert närma oss våren & vad är inte härligare då än att förnya i hemmet? Precis som alla andra gånger när jag vill förnya i hemmet beställer jag nya posters från bästa Posterstore ! Deras utbud är helt otroligt & det är riktigt roligt att välja & vraka mellan olika motiv, färgkombinationer & storlekar på posters, tavlor & ramar som finns hos Posterstore.

Denna gång kände jag för att förnya i köket & i vardagsrummet. Lite större posters denna gång med texter som jag tyckte var riktigt härliga ! Älskar att kombinera stora textavlor med mindre posters på olika motiv & teman.

Visste du att Posterstore varje vecka utökar sitt sortiment med nya motiv på posters? Att byta ut posters i befintliga ramar som du redan har hemma är ett enkelt knep att ge hemmet ett lyft! Vi har posters i alla rum i hemmet & lite då o då byter jag ut dem. Ibland byter jag tillbaka till ett tidigare motiv jag haft men kanske byter rum på poster, ibland väljer jag att göra om en hel vägg med nya motiv.

Med min kod 45ellenschutz får ni hela 45% rabatt på ert köp (gäller ej på ramar eller selections posters) koden är giltig mellan 5 mars t.o.m 8 mars så skynda att klicka hem just dina favoriter från Posterstore & ge ditt hem ett nytt lyft !

 xoxoEllen

Gillar