Jag har fått tillbaka mitt liv!

Hej hej hörrni Godkväll! Vilken dag vi haft! Jag har just nattat Wiggo & läst saga, ikväll brev det Rödluvan & vargen. Just nu är det SÅ MYSIGT att natta barnen, för ikväll var andra kvällen på över en månad som jag nattat Wille i famnen. Det finns inget mysigare att ge honom en flaska i famnen, pussa honom på pannan tills han somnar. Ni förstår inte min lycka! Jag känner att jag har fått tillbaka mitt liv!! Även att jag är ganska trött & ständigt ont i huvudet så är jag så lättad över att jag börjar känna hur mitt liv kommer tillbaka.

Egentligen är det ett tag kvar tills jag får lyfta tyngre men jag känner att jag klarar det. Nu är det inte så att jag lyfter allt, nej nej det är bara när jag ”måste”. Ja kan lyfta i Wille i sängen tex annars har jag blivit rätt bra på att hitta lösningar där jag inte behöver lyfta i ”onödan”.

Idag tog vi en cykelpremiär med varsitt barn i cykelbarnstol bakom oss & på riktigt trodde jag att jag skulle dö! Allt jag önskar mig just nu är en sån där ful elcykel med låda framtill för barnen. Vi cyklade till Viktors farmor & fikade utomhus, barnen lekte för fullt, det var lite som att släppa kor på grönbete!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Amanda
,
Fick du din gastric sleeve sponsrad?
eschutz
eschutz,
Det var den sjukaste kommentaren jag fått!! Jag har opererats pga misstänkt CANCER ! Jag skulle aldrig ta någon operation i samarbete & jag hade inte gjort denna operation om jag inte vart tvungen! Hade ingen övervikt som låg i grund till en magsäcksoperation utan misstankar om cancer..
nouw.com/eschutz