Jag glömde bort vart vi bor

Snälla säg mig att jag inte är ensam över att ha blivit väldigt glömsk?! Kan allt ha med stress, oro över min hälsa, sömnbrist osv att göra? Jag ska ta upp detta med min psykolog på Torsdag men i förra veckan hände en grej som gjorde mig lite skraj - Jag glömde bort vart vi bor!

Jag fick alltså ringa Viktor för att fråga om vår hemadress? Det har aldrig hänt innan. Men senaste veckorna har jag blivit så glömsk & glömmer saker hela tiden. Ex åker jag till affären har jag glömt varför jag åkte dit när jag väl är där. Tänker ja på något jag ska göra glömmer jag det om jag inte gör det direkt. För det mesta handlar det om små oviktiga saker men jag har blivit så glömsk att jag reagerat själv på det.

Jag kom nyss på något jag skulle fixa men i samma sekund glömde jag vad det var.. Hur är det ens möjligt ? Har jag tappat det helt? Vad händer med mitt minne ?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

amanddafelicia
amanddafelicia,
Glömma kan ju alla göra men när man börjar glömma större saker, som varför du åkte till affären, vart du bor osv så kan det vara symtom på utmattning! låter klokt att ta upp det med psykologen 🌸
nouw.com/amanddafelicia
eschutz
eschutz,
Ja alla kan vi ju glömma men ja blev som sagt lite rädd för mig själv när jag glömde bort vart vi bor 🙈 får se vad psykologen har för svar till detta imorgon !
nouw.com/eschutz
josse
josse,
Låter som symptom av stress och sömnbrist 😟 Ta hand om dig, kommer själv alltid ha problem med stress efter att jag höll på att gå in i väggen på mitt jobb för några år sen och jag inte bromsa då. Återhämtning är A och 0 VARJE dag ( menar då inte bara sömn som du har svårt att få till ) utan att ligga i ett bad tex & lyssna på nån färdig lugnt o skönt spellista på Spotify, ta en 20 minuters ensam lugn promenad o andas frisk luft när Viktor kommit hem, ät vitamin rik mat, det som går ned b6 är bra emot utmattning, banan ska vara bra för mkt tex att sova bättre eller kosttillskott magnesium är bra mot stress, testa andningsövningar, finns en bra på 1177 som du kan följa. Hoppas det blir bättresnart <3
eschutz
eschutz,
Tack fina du för att du bryr dig 💖😘
nouw.com/eschutz
IP: 82.99.3.229