Jag behöver miljöombyte

Torsdag alla redan, imorgon är det dags ! WOHO! även att jag som vanligt har äckligt ont i magen så tänker jag åka imorgon. Jag har sett fram emot denna mässa så länge nu & jag tror jag kan behöva lite miljöombyte också. När jag tänker efter så har jag knappt lämnat lilla Tranås sedan Wille föddes för 8 månader. Då har det bara vart sjukhusbesök & två små semester utflykter annars så har jag inte lämnat Tranås på 8 månader. Då är det på tiden att jag "unnar" mig en tripp till huvudstaden imorgon & underbara barn mässan.

Idag ska jag alltså förbereda så mycket som jag kan för klockan 04 imorgonbitt måste jag gå upp. Mitt i natten, tveksam om jag ens behöver ställa klockan, ja menar jag har ju en Wille kille som 9/10 nätter vaknar 03.30. Jag tänker inte prata mer om våra nätter nu för då kommer allt bli kaos igen men inatt har jag fått sova lite mer TACK för det, inte en dag för tidigt med lite sömn. Wille sover nu, & Wiggo är på dagis, allt i sin ordning helt enkelt. Vad har ni för planer för idag ?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

theoakleaves
theoakleaves,
Kul med mässan, jag hade velat åka men får inte med mig sambon... Trots att vi kommer befinna oss bara nån timme därifrån. Hade velat vara där på söndag då det är gravid-special/fokus. Men men... Inte mcyekt att göra åt.

Idag blir det jobb fram till 17, sen mlöta upp en vän och gasmmal kollega för lite fika och sen hemåt för att börja kika på lite förvaringslösningar inför vår lilla tjejs ankomst - kan inte bstämma om jag ska köpa en til lite byrå och försöka klämma in nånstans eller om vi ska försöka göra plats i redan befintliga garderober...
Ska mäta coh trixa lite och se om det går att lösa 😊

Hoppas du får en fin torsdag ♥
nouw.com/theoakleaves