Jag behöver er hjälp - drick bubbel med mig

Äntligen Fredag! Så himla underbart, dock inte lika underbart sätt att vakna upp med migrän imorse & magkramper från helvetet, jag har haft ett skov av IBS igen nu senaste dagarna vilket inte är så kul men väljer alla dagar i veckan dessa IBS skov än magsåren.. jaja ni fattar!

Annars så har denna morgon & förmiddag rullat på i rasande fart, ja hade tänkt att vi skulle hunnit ut en sväng innan värmen slog till för hårt men nej när jag var redo att gå ut så var klockan för mycket & nästan dags för lunch. Har tagit tag i världens tvättberg här hemma, varför drar man alltid in i det sista med att sortera tvätten? Det kan inte bara vara jag? Just nu sitter jag här med datorn i knät & ska rensa av mailen som ligger på +1000 olästa mail & jag måste kontakta alla fotografer som jag begärt priser ifrån inför bröllopet. Vi har ju redan bokat en så det är ett gäng som sitter & väntar på min feedback.

Ikväll ska ja unna mig lite bubbel, jag behöver dricka många flaskor bubbel & vin det kommande året eftersom jag fått för mig att använda korkskruvar till bordsplacering till bröllopet. Jag behöver väl ca 50 korkskruvar till, så du som läser detta, spara dina korkskruvar, skicka dom till mig eller ring mig så kommer jag & hämtar dom om du bor i närheten.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer