Jag bävar för detta

M Å N D A G M O R G O N ! Godmorgon mina vänner, hur mår ni ? Är ni taggade på en nu vecka? Jag blev väckt vid 05 av Wille så när jag precis somnat om väcks jag igen av Wiggo som står o ropar ”mamma vakna då mamma kom upp hallåååå mamma”, då var det bara att dra sig upp trotts att kroppen så gärna hade tagit in mer sömn.

Fixade just frukost till Wiggo & kollade ut igenom köksfönstret & ser hur folk tar sig iväg till sina jobb. Kunde inte låta bli att tänka tanken att snart är det där mitt liv & vardag det med. Skrämmande vad tiden går fort. Jag är inte redo för en ny vardag med jobb & två dagisbarn. Tänk att jag nu ska jobba i minst 40 år tills jag får gå i pension. Det låter så brutalt länge! Hur ska jag orka? Hur står man ut? Jag älskar att vara hemma & blir mer hemmakär för varje stund som går.

Idag har vi tid för Willes ett års kontroll på bvc, egentligen hade vi den på hans ettårsdag men då var ju jag i Eksjö vilket blev större prioritet än bvc. Kontroll av vikt & längd samt vaccin. Tur han är helt ovetandes om sprutorna, det är bara mammahjärtat som bävar för detta. Vad har ni för Måndagsplaner?

En av Willes födelsedagspresenter var en svart bil! Tror ni att det kommer köras rally mellan bröderna bus ? Wiggo fick sin vita bil av mormor & morfar när han fyllde ett år, såklart fick Wille en han med. Bara Wille kan släppa sin leksaksmat så lär det gå undan här hemma, Wille är längre än var Wiggo var vid denna åldern så han kan redan köra sin bil!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Rydell013
Rydell013,
Godmorgon är på jobbet och väntar på det ska bli frukost inom kort tid 🧀☕
nouw.com/rydell013
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Senaste nytt