JAG ÄR TILLBAKA!

Hej kära kära ni ! Det var ett tag sen sedan sist. Mycket har hänt verkligen MYCKET. Jag ska förklara en gång för alla hur det ligger till & varför jag är tillbaka här hos Nouw. I början av året blev jag inbjuden till blogg.se nya satsning för mammabloggar, jag och många andra väntade & väntade på att detta skulle dra igång men det gjorde det inte då portalen köptes upp så rekommenderades vi vidare till vimedbarn istället. Jag hoppade på det tåget & trodde att allt skulle bli bra men dessvärre har jag fått vänta heeeeeeeela sommaren på att få min domän kopplad & nu har jag gett upp. Jag får ingen hjälp & sedan i Torsdags har min blogg legat ner helt.

Nu har jag skaffat en ny domän istället & kör en nystart här, så snälla den dagen jag blir irriterad över allt strul, påminn mig då om att det strular överallt vart man än väljer att blogga. Jag stannar här på nouw tills den dagen jag isåfall skulle tjäna en kosing på att flytta mig igen men tills dess stannar jag här där jag kan hantera det mesta själv & dessutom slipper all reklam som tar över vimedbarns bloggar.

Min nya domän som snart snart kommer fungera är ellenschutz.com inte så stor skillnad mot förr bara bytt ut .se mot .com helt enkelt!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Saynomore
Saynomore,
Väkommen tillbaka 🥰 Har saknat dina inlägg! 😍
nouw.com/saynomore
eschutz
eschutz,
Åh va roligt att höra 😍
nouw.com/eschutz