Jag är inte redo att sluta amma

De senaste dagarna har jag insett något. Jag som kämpat för att Wille ska ta flaska igen så jag kan byta ut amningsstunder mot flaska för att sluta amma då jag upplevt amningen så psykiskt jobbigt. När han väl i förrgår tog flaska från ingenstans, inga problem han bara tog den så kändes hela grejen så lustig mär jag istället satt där med bröst som rann till och bara ville att jag skulle amma & jag själv kände att jag behövde Willes närhet. Fast han låg i min famn med flaska så saknade jag honom och den speciella närhet som amningen ger. Är det inte sjukt? Från att ena stunden bara vilja sluta till att nästa stund känna att jag saknar honom och hans närhet bara för att han har en flaska i munnen istället för mitt bröst?!

Hänger inte riktigt med själv i svängarna men så är sanningen. Fördelen med amning är ju att maten alltid är redo även om dessa små amningsstunder här o där kan driva mig till vansinne & göra mig så stressad så har jag nu insett att jag kommer inte kunna sluta. För varje dag så växer mitt behov av Willes närhet. Jag vill lixom inte släppa taget om honom, jag vill känna att han är 120% beroende av mig helt enkelt, mitt psyke är inte redo att någon annan ska kunna mata honom.

Oavsett om de kommer fortsätta finnas stunder då jag gråter av frustration & utmattning när han tuttar musten ur mig, inget duger & jag inte orkar mer så är jag inte redo att ge upp. Detta är dessutom min sista chans någonsin att amma, jag vill försöka få dessa sista månader mysiga även om starten på denna amningsresa vart jobbigare än väntat.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

malinskaos
malinskaos,
Känner igen mig i dina tankar och känslor. De är bara du som kan bestämma när de är dax att sluta amma.
nouw.com/malinskaos
eschutz
eschutz,
Självklart är de bara jag som kan avgöra de o de va ju jag som ville sluta för att de bara var så bökigt intensivt och han aldrig blev nöjd..
nouw.com/eschutz
Saynomore
Saynomore,
Förstår dig angående känslan, det är något alldeles speciellt att amma om man jämför mot flaska 💖
nouw.com/saynomore
eschutz
eschutz,
Absolut är de det. Såklart får dem närhet av flaska med men de är verkligen inte samma sak..
nouw.com/eschutz