Jag är inställd på det värsta

Godkväll

Sista fredagen i Augusti - ett år sedan vi fick nycklarna till vårt hus. Vart tog den tiden vägen ? Denna Fredag har gått till att få Wille att sova. Han har mycket sömn att ta igen precis som jag har men hans sömn är viktigare i dagsläget. Han somnade för natten vid 19 & i skrivande stund 20:20 har vi hunnit med två ”anfall” av nattskräcken. Det startar alltså inte bättre ikväll även om han vilat vid fyra tillfällen under dagen. Första ”anfallet” brukar annars komma efter 1h men redan nu efter en halvtimma så snart väntar jag mig omgång nr 3. Känns rätt meningslöst att ens försöka få lite sömn själv.. är inställd på ännu en natt utan sömn.

Ber verkligen om ursäkt för den dåliga stämningen i min uppdatering förtillfället men så här är livet just nu, lite smärre kaos med sömnbrist, frustration & ångest. Wiggo fick först på sig kläder när Viktor kom från jobbet vid 13:30 fram tills dess gick han i pyjamas & vi låg bara i soffan & kollade på tv dvs youtube. Jag lär inte få priset för årets mest kreativa & pedagogiska mamma direkt tvärt om. Jag försöker vara en så bra mamma jag kan men med läget som råder just nu finns det inte så mycket energi över. Just nu är jag inställd på det värsta. Att vi kommer ha det så här ett tag framöver att jag inte kommer få sova mer än små korta intervaller på max 30 minuter nätterna igenom. Allt för att jag istället ska kunna bli glatt överraskad om det visar sig bli tvärt om..

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

josse
,


Styrkekram!
eschutz
eschutz,
Tack fina❤️😘
nouw.com/eschutz
Jennifer
,
Du måste få sova ordentligt. Viktor borde verkligen ta Wille några nätter/vecka för att du ska få sova, det är inte hållbart att gå länge utan sömn. Du ska ju orka med ditt jobb på dagarna så att han jobbar är ju liksom ingen ursäkt 🤷