JAG ÄR GRAVID!

Det är den 21 Mars & jag har fått ett pluss på stickan, inte ett heller uran sex test med samma resultat, jag är gravid jag är SÅÅÅ gravid. Det är verkligen sant! Hur ska jag klara detta? Gravid? Nu? Jag? På riktigt!

Hur startar man en dag bättre än ett positivt graviditetstest? Lyckan är total. Glädjetårar, jag är gravid, äntligen! Jag minns den här morgonen 21 Mars 2016 så väl. Jag hade jobbat min första helg efter 6 veckors sjukskrivning, jag hade spytt hela helgen, mådde så lustigt & kände att något inte var som vanligt. Men det krävdes sex stycken test innan jag vågade tro att det kanske kunde stämma & jag kunde ringa Viktor & berätta. Han som i efterhand har sagt att han visste exakt vad jag skulle säga när jag ringde. Alltså idag för tre år sedan förändrades våra liv, jag skulle vilja säga att idag för tre år sedan började livet på riktigt. Inte kunde vi då veta att det var Wiggo som låg i min mage & växte, jag kunde inte heller veta att jag skulle vara sängliggandes mest hela tiden de kommande månaderna. Men i efterhand - det var värt det SÅKLART!

Till alla er som kanske idag eller närmaste dagarna fått ett positivt graviditetstest: som kanske känner er rädda, nervösa, oroliga & kanske en gnutta osäkra. Lita på er magkänsla. Ni kommer fixa det, allt går bara man vill. Ni står inför er livs häftigaste resa. En prövning, men en prövning där allt är värt det i slutändan. Alla tårar, alla kämpiga dagar & nätter. Ni fixar det. Har jag gjort det gör ni det också.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Paulinarodhe
Paulinarodhe,
Grattis!!! ❤️❤️
nouw.com/paulinarodhe
eschutz
eschutz,
Alltså jag är inte gravid nu, läser du inlägget så står det att det var idag för 3 år sedan jag plussade. Jag födde mitt andra barn för fem veckor sedan det är lite tidigt att bli gravid redan 😬
nouw.com/eschutz
Paulinarodhe
Paulinarodhe,
Hur många veckor ! 😍
nouw.com/paulinarodhe
Paulinarodhe
Paulinarodhe,
Oj haha vart så överspänd såg nu 2016 haha. ❤️❤️
nouw.com/paulinarodhe
eschutz
eschutz,
Ja de gäller att läsa ett helt inlägg & inte bara rubriken 😉
nouw.com/eschutz
JuliaElisabeth
JuliaElisabeth,
Det är så himla overkligt när man plussar för första gången. Tror jag gjorde 3 eller 4 test i somras innan jag verkligen fattade haha 😅
nouw.com/juliaelisabeth
ssandraaf
ssandraaf,
Men gud så härligt, stort grattis!!
nouw.com/ssandraaf
eschutz
eschutz,
Är ju inte gravid nu, det står i inlägget att det var just den här dagen men 2016 😉
nouw.com/eschutz