Inställd Måndag - Bröt ihop i telefonen

Klockan var straxt innan 11 i förmiddags & vi skulle just gå ut när Wiggo kommer & säger ”mamma nu har jag massa prickar här kolla”. Drar ner hans byxa & ser massa vattkoppor! Absolut inget oväntat, jag hade det nästan på känn. Det har suttit en röd lapp uppe på dagis i omgångar det senaste året. Minns hur den kom upp när Wille var rätt nyfödda var rädd att Wiggo skulle få det då men nu är jag bara lättad att de kommer när jag ändå är föräldraledig så vi slipper vabba o veckor senare när vi båda jobbar. Det kan ju bli långdraget med vattkoppor till två barn. Räknar med till 100% att Wille kommer få det nu han med. Min enda tanke är: måste vi hålla oss inne hela tiden om han/dom är pigga? Eller kan vi gå ut på tex promenad osv ?

Vi ställde alltså in dagens alla planer. Inget tandläkarbesök för Wille eftersom jag hade behövt ta med Wiggo & han smittar ju just nu. Istället har barnen fått leka inne & bada skumbad i badkaret tills dem båda två var små russin. Nu inväntar jag samtal från läkaren på kirurgen jag bröt ihop imorse i telefonen med sköterskan jag är så trött på detta, så trött på smärta, trött på att inte kunna äta, trött på att inte orka något. Allt är en ond cirkel & alla tabletter jag tar känns totalt meningslösa eftersom dem inte hjälper..

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Me_Ia
Me_Ia,
Körde lite på samma spår här idag. Mannen åkte på jobb i morse och i natt kräktes äldsta tjejen. Så istället för alla mina planer för veckan så blir det sjuka barn för räknar med att de andra också blir sjuka
nouw.com/me_ia
eschutz
eschutz,
Usch så jobbigt 😞 krya !
nouw.com/eschutz