Inställd Lördag

Godmorgon

En sömnlösnatt, en tidig morgon, en kylig promenad. Nu ligger jag i soffan sliten, trött & frusen. Ont av magkatarren. huvudvärken som tränger på. Idag ställer vi in alla planer & bara stannar hemma. Ibland blir det så tyvärr. Wille har blivit snorig & Wiggo har hostat hela natten, härliga höstbaciller. Vi skulle ha firat min farmor idag men tyvärr så får vi stanna hemma för att vila upp oss. Ibland kommer livet mellan om man säger så.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Evelina
,
Du har inte funderat på att kolla synen när du har huvudvärk varje dag? Har själv linser (& glasöhon) å jag får jätte huvudvärk när jag är utan.. nu ser jag ju dåligt också. Men det va så jag upptäckte för 10 år sen, hade huvudvärk varje dag pga brytningsfel!
eschutz
eschutz,
Inga fel på min syn, det har läkarna redan kollat. Min huvudvärk grundar sig i den brutala sömnbristen. Jag har inte sovit ordentligt på väldigt länge. Längsta sammanhängande sömn jag fått är Max 2 h det senaste året. Jag vaknar oftast varje timma antingen av barnen eller utav smärtan från min mage.. får ingen vettig sömn även om nu Wille skulle sova så vaknar jag ändå..
nouw.com/eschutz