INREDNINGSFAVORITER

Innehåller adlinks

Ni gillade det inlägg jag gjorde häromdagen med mina favoriter just nu så jag tänker att vi kör igen men nu enbart på inredning. Jag har som ni vet ett intresse för inredning & ääääääälskar att sitta & kolla på nytt. Just nu faller detta mig extremt bra i smaken. Tänker mig den här sjukt snygga spegeln i vårt vardagsrum där vi idag har två hyllor. Där önskar jag en rund spegel som denna & sedan några snygga tavlor wow jag ser mig det framför mig sååå snyggt! & som prydnad denna sjukt coola taggiga ask, skål kalla det vad du vill, riktigt frän är den hallfall.

I våra fönster i vardagsrummet har vi enligt mig en otroligt ful gammal loppislampa även en lika dan i köket som jag mer än gärna vela byta ut. Denna höga maffiga lampa med sammetsskärm i vardagsrummet & den svarta & guldiga lampan till köket jag tror det skulle bli så sjukt snyggt!

Jag har verkligen fått gröna fingrar när det gäller mina elefantöron, dem växer som ogräs & jag måste igen köpa nya krukor. Har verkligen fallit för dessa vita bubbliga krukorna såå fina! När det gäller krukor MÅSTE jag ha likadana krukor i varje rum, det är strängt förbjudet att blanda krukor i samma rum & fönster precis som det måste vara likadana blommor/växter i samma fönster & rum också.

Jag har länge länge velat ha en bubblig kanna! Alltså dem är så snygga både som kanna för dryck men också till att ha som vas. En sådan här måste måste jag bara ha !

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer