Ingen är nöjdare än jag!

Det är med blandade känslor jag sitter här.. Jag har just skickat in min ansökan till försäkringskassan för mina sista sju månader som föräldraledig. Kan ni tänka er?!? Jag kan inte förstå. Om sju månader skolas min bebis in, då är min sista mammaledighet slut. Alltså det känns!!!!

Men något som känns lite roligt iallafall är att från o med fredag är Viktor pappaledig & hemma med mig o barnen varje fredag ett tag framöver. Som om detta inte tog tid att få igenom ! Vi pratade om detta efter sommaren & först nu blev det till ett okej & faktiskt planerat! Ingen är dock nöjdare än jag. Vi kommer få en extra lång helg med hela familjen samlad MYS & mer sovmorgon, haha ja sovmorgon i den mån som går när man har två små morgonpigga barn vill säga!

Min lilla Willsebus, kört barn har många namn & du får nya smeknamn varje dag. Vi må ha haft ett tufft första år men även livets snabbaste år. Låt oss njuta av sista månaderna hemma innan livet tar en helt ny vändning med dagis & jobb. När vardag & helg kommer få en helt ny innebörd.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Josefin
,
vad kul🤩 min kille fick erbjudande om nytt jobb och började nu i januari så blir ingen hemma fredagar ibland som vi hade tänkt från början i vår🙈 Antagligen inte sådär extra lång sommar ihop heller men man får ta det för vad det är och göra det bästa utav helgerna och mer föräldraledighet kommer ju vi att kunna ta ut ihop längre fram i tiden ändå då vi kmr ha endel dagar sparat på båda barnen, det är ju inte allt eller inget nu🤣❤
eschutz
eschutz,
Ja man får ta de som de blir 🙈😊
nouw.com/eschutz