Influencers bidrar till köphets?!

Häromdagen fick jag ett långt meddelande efter jag publicerat ett samarbete ”hur har ni influencers mage till att publicera så mycket skit & trycka på rabattkoder hit o dit? Ni bidrar till sån köphets utan dess like!!”

- Jag brukar inte ta åt mig av såna här kommentarer men jag tänkte till en extra gång. Jg har självmant valt att inte publicera så mycket på senaste just för att jag själv tycker det är så mycket samarbeten hela tiden vilket ger dålig respons, är folk trötta på att se oss samarbeta med företag ? Det känns så. Nu har jag ett heltidsjobb med lön så jag lever inte som en vanlig influencers & kan välja när och hur jag vill samarbeta vilket för mig är så skönt, inte samma press på mig att jag måste leverera.

Vi befinner oss i alla influencers viktigaste månad och tid på året där det är mest samarbeten & jobb kring det. Viktigt att tänka på att samarbeten är influencers inkomst precis som du som säljare, hantverkare osv har dina kunder som inkomst är samarbeten en influencers kund & inkomst. Vill du inte handla behöver du inte nyttja den rabattkod som delas ut men jag vet att det betyder så otroligt mycket av att bara peppa, ge feedback lämna en kommentar osv. Vi alla är människor med egna ansvar, att du känner dig tvingad till att handla är din egna upplevelse men ingen som medvetet tvingar dig. En influencer som delar ett samarbete med rabattkod, visar upp produkter osv gör det för att genuint tips dig och alla andra om bra grejer men inget tvång på något vis.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer