INFEKTION I LIVMODERN?!

Fredagsmys med min minsta prins <3 Finns helt ärligt inget mysigare än att ligga hud mot hud & snuffsa på en liten bebis som sover. Vi hade återigen en stökig natt med lite väl många uppvak. Tur nog var Viktor hemma innan båda barnen vaknade till men halva natten gick till att få dem båda att sova igen. Resultatet av detta - två rätt döda föräldrar idag. Viktor tog en vila på förmiddagen & jag har en vilostund nu med Wille. Skönt då jag fortfarande har riktigt ont i livmodern & hela magen är öm.. febern stiger tur nog inte men jag tar ju febernedsättande / smärtlindring var 6e timma.

Tack för kommentarer om att jag borde kolla upp så det inte är endometrit dvs infektion i livmodern men eftersom jag inte har så hög feber väljer jag att avvakta lite till.
Tänker mig att de kanske ändå bara är ”vanlig värk” man normalt har efter en förlossning men att jag blev förskonad från den förra gången.

Ikväll ska vi ha riktigt fredagsmys! Vi har handlat hem till tapas & världens största godispåse 1,5kg lösgodis som åker fram när Wiggo har somnat. Hoppas ni alla får en härlig fredag med massa mys ni också!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer