Inatt kom bakslaget vi väntat på

Är det morgon? Jag är rätt osäker, vad är det ens för dag? Känns som hela jag går på moln. Alltså inte den känslan när man studsar runt på rosa moln av lycka, snarare tvärt om. Denna natt borde vi egentligen inte ens prata om men lets do it, det kan inte bli värre direkt. För cirka två veckor sedan tog vi bort vällingen för Wiggo på natten, han behöver inte den helt enkelt, 2,5år gammal & äter som han ska dagtid är vällingen på natten bara ”en grej” han hållit kvar vid sen han var liten. De första dagarna var lika knakiga men han accepterade det. Hela förra veckan var nemas problemas han frågade inte ens.

MEN inatt kom bakslaget jag väntat på. 00:30 vaknar jag av gråt & skrik efter mamma & välling från Wiggos rum. Jag möter honom i hans dörr, han är påväg till köket precis så som de var när han drack vällingen på natten. Men jag får in honom till hans rum, stoppar om honom ger honom en puss & säger att jag älskar honom sedan smyger jag in & lägger mig igen. Hinner bara lägga ner huvudet så ropar han ”mamma fixa vällingen till mig”. Jag väckte Viktor som fick ta en omgång han med & så där har vi hållt på hela natten sen..

Vi alla har fått små powernaps då Wiggo själv somnat & tillslut sov han en stund på vårt golv. Wille vaknade i vanlig ordning 01:20 & ammade en timma innan han somnade trodde jag.. men från klockan 03 har han velat ligga och snutta konstant. Han blir tokledsen om han tappar bröstet eller sin elefantis. Så min sömn , alltså jag är ju glad att jag själv gick o la mig när jag nattat Wille igår vid 20:30! En stor kopp kaffe sedan styr vi mot dagis & sen väntas en promenad för att samla energi & D-vitamin!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer