Idag börjar livet på riktigt!

Godmorgon Tisdag

Två veckor gammal, idag börjar livet som tvåbarnsmamma på riktigt. Pappa Viktor har åkt till jobbet & det var med väldigt blandade känslor som jag pussade honom hejdå för en timma sedan. Vår natt har innehållit allt annat än sömn, iallafall för min & Willes del. Han somnade så snällt igår vid 21:15 men redan klockan 00:15 var han vaken igen & sen dess har vi vart vakna.

Ge mig kraft & styrka! Jag har just tagit min första klunk av min första kopp kaffe på över tio månader. Koffein var just vad min kropp behöver för att jag ska klara mig tills Viktor kommer hem ikväll. Jag är så trött, på riktigt galet trött. Att amma nonstopp i sex timmar en hel natt tar mer på krafterna än vad man kan ana..

Idag börjar alltså livet på riktigt. Jag som alltid velat ha två barn har nu fått min dröm att bli verklighet men det är samtidigt skrämmande. Att vara mamma till ett barn kunde innan vara krävande nu har jag två, men som Viktor sa till mig igår ” det blir vad man gör det till” så försöker jag intala mig själv att jag kommer kunna rodda två barn, ett hem & mig själv på samma gång. Men jag tar tacksamt emot alla tips ni har ni som redan har två eller fler barn, hur får man allt att gå ihop? Hur får man vardagen att klaffa lixom?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Caroline
,
Vissa dagar klaffar det bara inte. Det svåra är att acceptera det, men ack så viktigt att inte gräma sig för det! (två pojkar med 18mån emellan)
bolmgren
bolmgren,
Inte ha några krav, så löser sig allt 😊 det är okej att ha tv på hela dagen utan att känna sig värdelös.
nouw.com/bolmgren
OurLifePuzzle
OurLifePuzzle,
Kämpa på, detta klarar du! <3
nouw.com/ourlifepuzzle