Idag är det dags!

Godmorgon

Tisdag & valborg i all ära. Jag ligger här i sängen med en mysig liten nyammad Wille. Wiggo kollar på tvn & pappan i huset pussade vi precis hejdå för en dag på jobbet. Idag är det också dags för mig att klippa av mig håret. Jag är riktigt nervös just nu & vill nästan avboka besöket. Egentligen är jag nog mest nervös över hur hela besöket ska gå med Wille som ska följa med. Men såklart nervös över hur de ska bli med kort hår. Jag har alltid haft långt hår så det är lite läskigt men samtidigt ska de bli skönt !

Först ska vi fixa morgonen här hemma & Wiggo ska till dagis några timmar också.
Idag blir dag två utan socker. Igår gick hyfsat men de var tuffa stunder. Jag får ju i mig lite socker i viss mat ex yoghurten ketchup på maten osv men det är inte de ja vill komma ifrån utan de självklara sockret i godis kakar & läsk.

Igår ammade vi ute, skönt med frisk luft & sol på benen. Att ligga o pressa i en solstol lär få vänta några år men vad är en brun bränna när man kan gosa bebis?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

malinskaos
malinskaos,
Härlig dag ni har framför er. 👌 Hoppas du blir nöjd med håret ☺️
nouw.com/malinskaos
eschutz
eschutz,
Tack😊🙈 Hoppas de bara blir bra !
nouw.com/eschutz
Emma
,
Fast de är ju rätt uppenbart att de är socker i ketchup ? Du kommer inte bli ren från socker Om du inte utesluter allt. De är som att sluta knarka fast man ändå tar viss sorts knark men inte de värsta. Gör de på riktigt eller gör de inte alls.
En du känner
,
Dubbelmoral?! Du säger att de är jobbigt att amma när folk ser på men ändå sitter du ute o ammar OCH värst av allt tar kort när du ammar som du publicerar ?! Förstår inte vart de jobbiga är då ?
Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Kompis! Det är inte dubbelmoral för om du läser ordentligt så tycker hon inte om att amma offentligt alltså inte bland folk. Här sitter hon hemma, i sin trädgård och inte bland folk. Och lär dig att kommentera normala kommentarer istället för att kräka på andra människor. Men vissa mår ju bättre utav att kräka på andra, 🙌🏻
nouw.com/jeenyrosen
Blir äcklad av dig
,
Du har inte funderat på att operera brösten?! Ser ut som värsta monster häng tuttarna! Usch..
Jeenyrosen
Jeenyrosen,
HON AMMAR SITT BARN!!! Ska inte behöva säga mer!
nouw.com/jeenyrosen
Saynomore
Saynomore,
Men jag blir helt chockad av vilka elaka oigenomtänkta kommentarer människor tar sig friheten att vräka ur sig?! 😱 😔 Kan du inte blockera eller hur funkar det? 😡

Hoppas du visar upp nya frissan 😍
nouw.com/saynomore
eschutz
eschutz,
Jag blockerar så fort ja får, listan är lång med blockerade ip adresser.. dessvärre har de inte funkar att ta bort kommentarer..? & Nouw har inte svarat på mina mail..
nouw.com/eschutz
amanddafelicia
amanddafelicia,
Blir helt paff i vilka kommenterer du får!! Hur människor tror sig ha rätten att uttrycka hur dem vill och anonymt dessutom, FEGISAR!! 😱
nouw.com/amanddafelicia
eschutz
eschutz,
Folk slutar tyvärr aldrig att förvåna mig..
nouw.com/eschutz