Idag är det dags!

Godmorgon

Tisdag & valborg i all ära. Jag ligger här i sängen med en mysig liten nyammad Wille. Wiggo kollar på tvn & pappan i huset pussade vi precis hejdå för en dag på jobbet. Idag är det också dags för mig att klippa av mig håret. Jag är riktigt nervös just nu & vill nästan avboka besöket. Egentligen är jag nog mest nervös över hur hela besöket ska gå med Wille som ska följa med. Men såklart nervös över hur de ska bli med kort hår. Jag har alltid haft långt hår så det är lite läskigt men samtidigt ska de bli skönt !

Först ska vi fixa morgonen här hemma & Wiggo ska till dagis några timmar också.
Idag blir dag två utan socker. Igår gick hyfsat men de var tuffa stunder. Jag får ju i mig lite socker i viss mat ex yoghurten ketchup på maten osv men det är inte de ja vill komma ifrån utan de självklara sockret i godis kakar & läsk.

Igår ammade vi ute, skönt med frisk luft & sol på benen. Att ligga o pressa i en solstol lär få vänta några år men vad är en brun bränna när man kan gosa bebis?

 xoxoEllen

  • Postad i: Momlife
  • Nära Söderlingsgatan , Tranås

Gillar

Kommentarer

Saynomore
Saynomore,
Men jag blir helt chockad av vilka elaka oigenomtänkta kommentarer människor tar sig friheten att vräka ur sig?! 😱 😔 Kan du inte blockera eller hur funkar det? 😡

Hoppas du visar upp nya frissan 😍
nouw.com/saynomore
eschutz
eschutz,
Jag blockerar så fort ja får, listan är lång med blockerade ip adresser.. dessvärre har de inte funkar att ta bort kommentarer..? & Nouw har inte svarat på mina mail..
nouw.com/eschutz
amanddafelicia
amanddafelicia,
Blir helt paff i vilka kommenterer du får!! Hur människor tror sig ha rätten att uttrycka hur dem vill och anonymt dessutom, FEGISAR!! 😱
nouw.com/amanddafelicia
eschutz
eschutz,
Folk slutar tyvärr aldrig att förvåna mig..
nouw.com/eschutz
IP: 82.99.3.229

Senaste nytt