Hur vi maxar en ledig dag

Godmorgon alla fina! Onsdag i all ära, denna röda lediga dag kommer maxas med roliga saker, jag vaknar upp till ljudet av Lego som krossas, Wiggo hade startat dagen 05:45 med att riva legohus & bygga om på nytt. Låg kvar & drog mig ett tag i sängen innan jag smög upp. Klockan är nu 08 & jag & Wiggo äter nybakade frallor med ost & marmelad i soffan. Pappan i huset & våran vilda Wille sover fortfarande men jag måste snart väcka iallafall Wille. Om en timma ska jag & barnen hämta upp deras morfar för att åka till dagis & ta hand om djuren. Har blivit en tradition att morfar hjälper oss, jag är ju livrädd för hönsen så dit går ja inte in, tar hand om kaninerna instället.

Efter djuren fått sitt ska vi möta upp våra vänner Emelie & Lincoln för lek & fika i en lekpark & i eftermiddag ska jag & Wiggo träffa våra andra vänner Belinda & Liam för en lekdejt. Mycket idag alltså men så kul för barnen! Vad gör ni idag ?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

minframtid
minframtid,

Låter som en härlig dag! Här blir det lugnt. Vi ska göra absolut ingenting 😁

nouw.com/minframtid
Rydell013
Rydell013,

Godmorgon den här dag har det varit jobb på schemat och har kommit hem från det arbetspass på ca 4 timmar så.det blir snart att fixa till mig lite frukost när det kurrar i magen ☕🥪

nouw.com/rydell013