Hur väljer man bröllopstårta?

Idag är det bara bröllopsfix-tankar som snurrar i mitt huvud. Kan inte släppa allt som jag vill planera & spika. Typ som det här med bröllopstårta, där är jag SÅ kluven ska man ha en våningstårta, vanliga tårtor, en tårta & resten cupcakes? Ska jag beställa eller baka själv ? Jag har alltid bakat tårtorna själv innan till födelsedagar & dop men bröllopet kommer ju bli aningen större & jag har nog mer att stå i än vad jag kan tänka mig.Ja ni hör ju jag funderar mycket kring just tårtan !

Ni som haft bröllop med ca 50-60 gäster bakade. I själva ? Beställde ni ? Berätta gärna ! Även vilken typ av tårta ni tog, ja är nyfiken !

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

livetihornsved
livetihornsved,
Vi hade iofs lite fler än 50-60 gäster, till tårtan just var vi runt 100 (80 till middagen). Vi gjorde maten själva så tårtan beställde vi. Hallonmousse och passionsfruktsmousse på chokladbotten. Och mormor och svärmor gjorde ostkaka. Bor man i Småland och har bröllopsfest på en loge så kändes det självklart med ostkaka. Vi hade enkla tårtor och björkstubbar i olika höjder som fat. Lysningsbjörken fick komma till användning.
nouw.com/livetihornsved