Hur gör man om man inte ammar?

Godkväll

Denna Måndag, låt mig få sova vettigt inatt låt mig få ladda batterierna för dem slutade fungera innan lunch idag.. Min älskade lilla tvååring har testat alla mina gränser idag, ett frisörbesök är ett faktum för snart är jag totalt gråhårig. Wille har testat sina ljuva stämmor i skrik & gråt under eftermiddagen att jag klockan 16 ringde Viktor & bad honom skynda hem direkt innan jag skulle bryta ihop totalt!

Jag har haft en dålig mammadag helt enkelt, med utbrott, skrik, gråt, en matvägrande tvååring & en bebis som har ammat så mycket att mina bröst gör så ont. Tanken om att ge upp amningen & tvinga honom att acceptera flaskan har slagit mig ofantligt mänga gånger, att delamma har inte riktigt fungerat så bra men att ge upp amningen helt kommer jag garanterat ångra mig i slutändan, hur gör man ens om man inte ammar? Springer man o blandar små skvättar ersättning här o där när bebis är gnällig? Ja menar nu erbjuder jag Wille bröstet titt som tätt de lär ju bli massa svinn av ersättning om man ska erbjuda det lika ofta som bröstet..? Aja det är ett framtida problem OM vi kommer dit vill säga.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Dom blir mer mätta Av ersättning och äter därav vart 3:e o 4:e timme. Dessutom går de att varma på igen 🙂
nouw.com/bolmgren
amanddafelicia
amanddafelicia,
Vi gjorde en liten mängd och märkte vi att Astrid ville ha mer så gjorde vi lite till bara 😊 dem blir ju oftast mätta på ersättningen så man slipper ge små skvättar ersättning då och då! Men har du varit på BVC och vägt honom? tråkigt Att ge upp amningen om han går upp i vikr, istället kanske en amningsnapp hade varit något tills att smärtan är borta för dig 😊
nouw.com/amanddafelicia