HUR FÅR MAN BALANS I VARDAGEN?

Godkväll

Torsdagskväll fast det känns som Måndag, jag blir verkligen helt förvirrad av dessa röda dagar mitt i veckorna. Hur som helst har vi haft en bra dag. Innan vi hämtade hem storebror från dagis så hälsade vi på min bäste vän & Willes gudmor Emelie som fått bebis i veckan. Wille blev helt plötsligt så så stor! Tänk sån skillnad det kan vara på 2,5 månad. Nu ser jag fram emot vår mammaledighet tillsammans. Alla promenader & allt annat skot vi kan hitta på tillsammans med våra små.

Nu ikväll har vi ätit Pizza.. så gick det med min nyttiga livsstil.. Okej jag åt en Kebabsallad men ändå "onyttigt". Huvudsaken att jag håller mig från godis & sötsaker, det är tufft men jag har nu klarat av 4 dagar, tror dessvärre inte jag är redo att "unna mig" något godis i helgen för då är jag nog fast igen på måndag. Tänker mig 14 dagar till en början helt utan socker så kanske det går lättare sen, balans i vardagen helt enkelt.. Huvudvärken & den låga energin ska vi inte prata om, idag har jag fått så många blodsockerfall & blodtrycksfall dessutom att jag känner mig helt färdig.

Något jag däremot lyckats bra med idag är att sälja va lite saker & har tjänat ihop 800:- på saker som bara legat & "skräpat" här hemma. Går & rensar lite här & där hela tiden faktiskt vilket är så skönt. Vi kommer dock behöva åka ett par vändor till tippen för att slänga en hel del. Skönt när allt är över & vi kan ta tag i projekt "renovera bebisrum". Vad har ni gjort idag.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Nina
,
Skippar du exempelvis raw-kakor också? Annars finns det många goda man kan göra om man ”bara” vill utesluta det vita sockret.
eschutz
eschutz,
Ja just nu skippar jag allt som är relaterat till godis o kakor Osv även om de är utan socker. Vill lixom bli av med hela begäret och inte ersätta de med sockerfria alternativ 🙈😬 drack en cola zero ikväll o de gjorde nästan mitt sug o begär ännu värre.. så ja ska försöka hålla mig ifrån allt. De ja kan äta isf är frukt/bär.
nouw.com/eschutz