Hur är William som bebis?

Jag fick en fråga om hur William är som bebis? Eftersom han inte ens är två veckor gammal ännu så är det inte så lätt att beskriva honom men de här är vad vi fått för uppfattning hittils:

Sömn - På dagarna sover Wille i sitt babynest eller sitt ”mys” som storebror döpt det till. Vi bär med honom runt i huset. Ligger han inte i sitt mys så ligger han hos någon av oss, närhet är något han älskar precis som alla bebisar misstänker jag.

- Nattetid är tanken att han ska sova i sin säng brevid mig. Vi har ett bedsidecrib med ett babynest i. Det går väl sisodär. Han vill amma väldigt mycket nattetid så det blir mycket hud mot hud / liggamma nattetid men jag försöker få honom att sova själv i sin säng mellan amningsstunderna.


Personlighet - Det märktes ganska så direkt att även lillebror likt storebror är en envis och bestämd liten kille, som inte riktigt nöjer sig förens han får det han vill. Han visar rätt tydligt vad han vill & inte vill, något som han fått av mig. Jag har ett bestämt humör har jag fått höra & de har båda våra prinsar fått från mig på både gott & ont.


Kroppen - Han vägde 3560g som nyfödd en helt normalvikt på en fullgången bebis. Längden visade 51 cm. Nu kan vi inte riktigt jämföra varken vikt eller längd mot Wiggo som föddes så mycket tidigare än Wille men Wiggo var ganska ”kort” & jag tror nästan att Wille kommer bli längre än Wiggo. De känns som att Wille fått mer av sin pappas längd mot Wiggo som alltid legat lite under normalkurvan på både vikt & längd.


Kort & gott så är William en bebis som för det mesta är tyst & nöjd. Som älskar närhet & att amma precis som de flesta spädbarn helt enkelt. Han är rätt så lätt att ha att göra med. Det är främst vid blöjbyten som det blir skrik för då vill han sällan vara varken stilla eller tyst, jobbigt att bli av med en blöt blöja helt enkelt haha.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Han är jätte fin 💙
nouw.com/jeenyrosen