Hemma från sjukhuset - Behandling för eventuell cancer


Jag är hemma från sjukhuset, för denna gång. Tack till er alla som hört av er & visat ett stöd. Det värmer även om jag idag inte orkat svarat alla. Så istället för att jag ska svara på tiotals meddelande mer samma frågor kommer allt här.

Jag har fått bra med hjälp idag vilket jag är tacksam för & jag har även fått datum för operation. Jag har idag fått göra min sjunde gastroskopi & även en röntgen där man kollade igenom hela magen efter eventuella tumörer & metastaser.

Från idag behandlas jag som att jag skulle ha cancer i magsäcken. Även om inga prover tyder på det just idag så måste man tydligen göra så här. Just därför kommer Linköping ta över för själva operationen. Nedre delen av magsäcken ska opereras bort & visar det sig vid opererationen att det ändå är cancer får dem ta utredningen vidare. Annars är målet att jag ska bli kvitt med mina smärtor efter operationen när magen läkt.

Jag har gråtit så mycket. Jag är så rädd, även att jag idag inte har cancer kan jag inte släppa det, inte förens läkarna släppt den misstanken. Jag fick även en egen kontaktsjuksköterska som jag får kontakta när som helst, det känns otroligt skönt. Har verkligen haft turen att få bra hjälp av sköterskor & överläkare.

Själva operationen blir dock inte förens om en månad. Fyra veckor till måste jag stå ut, därför har jag fått ökad smärtlindring för att klara av vardagen. Innan operationsdagen blir jag kallad till Linköping för prover, gastroskopi & genomgång om operationen & tiden efteråt med en mindre magsäck. Det är så mycket känslor just nu. Jag känner mig helt slut på alla vis.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

mynameisjossan
mynameisjossan,
Hej. Jag kan förstå att det där känns hemskt. Hoppas det inte är cancer, utan att det kommer räcka med den där operationen för att allt ska bli bra igen. ♥
nouw.com/mynameisjossan
JuliaElisabeth
JuliaElisabeth,
massa kramar till dig ❤
nouw.com/juliaelisabeth
Lindah
,
Styrkekramar till dig och din familj ❤️
mammashus
mammashus,
♥️♥️♥️
nouw.com/mammashus
Liza
,
Massa styrkekramar till dig och din familj..
Saynomore
Saynomore,
Styrka och kraft till dig 🌺
nouw.com/saynomore
amandaevalilian
amandaevalilian,
En stor kram till dig & din familj ❤️
nouw.com/amandaevalilian