Hellofresh - en hälsosam matkasse!

Detta är absolut inget samarbete men jag vill ändå tipsa er som också varje dag funderar på vad ni ska laga för mat, som gärna vill testa nytt & gärna lite hälsosamt men också barnvänligt & snabblagat. Från & med Måndag kommer vi testa på en matkasse som heter Hello Fresh. Färdiga recept, alla ingredienser, allt kommer hem till dörren! Vi har valt fyra dagar för fyra personer. Jag fick ett erbjudande via Glossybox så första beställningen fick vi för 50% rabatt.

Men jag kan faktiskt ge er 350:- rabatt på er första matkasse om ni också vill testa. Det finns alltid 12 recept att välja mellan varje vecka. Du väljer alltså själv vilka recept med ingredienser du vill få hem. Det ska inte bli något matsvinn heller då det är exakt uträknat med det du behöver till varje måltid. Man kan såklart välja mellan vegetariskt/kött/kyckling/fisk & du kan välja antal portioner & antal dagar du vill få hem. Man kan också hoppa över vissa veckor om det är recept man inte gillar. Så du binder inte upp dig till ett fast abonnemang.

Vill du ta del av detta erbjudande & testa på? Lämna en kommentar nedan med din mail då jag måste skicka ett Mail med länk till just dig personligen för att du ska få dina 350:- rabatt på din första beställning!

Jag lovar att berätta mer om detta nästa vecka & visa upp vad vi får hem att laga! Jag är supertaggad verkligen! Vissa recept kanske inte passar för matlåda till Viktor men jag kommer nog lösa det bra ändå. Har du kanske redan testat hello fresh ? Vad tyckte du?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Sofia
,
Jag vill gärna ha länken till erbjudandet. Om den fortfarande gäller..
eschutz
eschutz,
Hej ! Jag har skickat till dig via e-post kolla där, kolla även i skräp. De kan stå att de kommer direkt från Hello fresh !
nouw.com/eschutz