Helgjobb & lördagsmys

Godmorgon Söndag ! Ligger i soffan & scrollar på tik tok, bästa tidsfördrivet med tik tok alltså haha. Igår jobbade jag 7-12 vilket jag inte brukar göra på Lördagar men vi behövde gå igenom schemat ordentligt få in nya kunder & göra lite uppdateringar. Efter jobb, lunch , mys i soffan med lördagsgodis åkte vi till våra vänner för att barnen skulle få leka & käka lite mat tillsammans. Barnen bråkade som vanligt, dom tre grabbarna tillsammans är som syskon, det har dom alltid varit på gott o ont.

Maten vi lagade blev sjukt god! Vitlöksrostad potatis, ett recept jag såg på tik tok. Skala potatisen, dela på mitten, skär ett rutmönster i potatisen, blanda smält smör med vitlök salt peppar & persilja & dränk potatisarna med denna blandning, in i ugnen i ca 50 minuter. Så sjukt gott ! Till det hade vi kyckling & tzatziki & ett så gott bröd som Emelie hade bakat innan vi kom.

Idag blir det en lugn dag hemma, har som vanligt ett berg av tvätt att ta hand om & skulle behöva åka till återvinningen med massa kartonger. Vad har ni gjort denna helg?

 xoxoEllen

Gillar