Helgen i bilder

Här hemma har det varit sjukstuga hela helgen eller rättare sagt hels veckan, sedan förra helgen. Wiggo har legat utslagen i 40,5 i feber både fredag & lördag. Idag vaknade han febrig men långt ifrån så hög feber. Han har mest legat i soffan & vi har försökt få i honom vätska & glass!


Wille har haft två närhetsdsgar där iprincip bara mamma duger. Han gick dock med på att vila med pappa idag på förmiddagen så jag kunde få lite uträttat här hemma. Annars är den elektriska babysittern med vibrationer en räddare den går hem ungefär 7/10 gånger så länge jag inte ska äta för då funkar inget. Ska jag äta så ska han också amma då, precis då & inte efter att jag har ätit. Till lunch idag satt han i bärselen & jag råkade spilla mat på honom.. Men vad ska jag göra? Det var Sallad så inga varma grejer jag behöver ju också mat !

Under dagen piggnade Wiggo till rejält & ville följa med mig & Wille till stan för att hämta paket. Måste säga att ta emot paket via instabox är så himla smidigt ! När man själv kan hämta ut närsom lixom man behöver inte legg det räcker med en kod man får i ett speciellt sms.

Paketet innehöll en febertermometer man läser av mot pannan med värmesensorer som jag beställde i fredagskvälll & fick alltså idag söndag. Så smidigt! Vi passade på att fira att vi äntligen är feberfria med att inviga våra nya skor - matchande Nike skor.

Vi jag grillat i helgen, den nya grillen som kom hem i veckan har gått varm. I fredags vart det grillspett, igår Lördag grillades det kycklingklubbor till lunch & hamburgare till kvällsmat. Idag söndag grillade Viktor en hel kyckling på en sån där mackapär som snurrar runt över grillen. Det vart den godaste kycklingen jag någonsin ätit! Undrar vad våra grannar tänker om oss som framöver kommer grilla typ två gånger om dagen tills det blir höst? Haha! Dom kommer väl tro att vi inte har en spis?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer