Hela familjen lider

Finaly Friday! Så skönt med helg & dessutom en oplanerad helg! Kommande fem helgerna är redan bokade så denna helg blir lugn. Vårt prio just nu är Wille. Att få rätsida och rutin på hans sömn. Jag har uppdaterat och pratat om detta på min story på instagram kika gärna in det. Men för att fatta det kort så sover han ingenting typ. Nattsckräck ”attacker” varje halvtimma nätterna igenom.. Idag håller vi oss inne, hemma & försöker få Wille att sova så mycket som det går. Sömn ger sömn & han har mycket att ta igen.

Jag orkar inte ta någon kamp om Wiggo & tvn heller så den har vart igång sen imorse allt för att hålla honom lugn och hållas vid tv-rummet så Wille får lugn o ro i andra delen av huset. Just nu lider hela familjen av dessa stökiga nätter och sömnbristen. Första uppvaket av Willes nattsckräck inatt/igår var det VÄRSTA skriket jag hört. Jag fick så så så ont i hjärtat. Han var inte vaken & medveten och blev lugn tur nog fort. Lite terapi i detta så har jag iallafall bakat mina favorit kakor idag. & har även spännande paket till ett samarbete att hämta ut senare idag & så är det ju heeelg & fredagsmys! Vad gör ni idag ?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Fialisa88
Fialisa88,
Skickar positiva tankar! ❤❤❤
nouw.com/fialisa88
eschutz
eschutz,
❤️❤️
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Hoppas nattskärrorna blir bättre snart! ❤️ Vi bestämde oss för en spontan tripp till Öland sista semesterhelgen nu. 😅
nouw.com/mammashus
eschutz
eschutz,
Åh va härligt !😍 Hoppas ni får en mysig helg 😊
nouw.com/eschutz
Nina
,
StyrkeKramar till er.
Vår stora sov bara korta pass på dagen (max 30 min, sov dock rätt okej på nätterna)så vid ca 8 månader fick han börja sova en gång per dag och började då äntligen sova ett längre pass.
Hur sover han om ni åker bil? Förstår att ni inte kan åka långa bilresor varje dag men kanske kanske kanske kan hans ”sömnmönster ställas in” efter 3-4 dagar och då kunna sova i sängen, vagnen eller där ni vill (om han sover längre i bilen vill säga)
eschutz
eschutz,
I vagnen & bilen sover han bara 30 minuter tyvärr.. vaknar så fort man stannar., idag har han tagit flera vilor 3 st kortare på en timma åt gången & en längre på 2,5h. Han har varit väldigt trött idag men det är ju fullt förståeligt ! Försöker ta närmaste dagarna till att få honom sova mycket så han kommer ikapp med sömnen.
nouw.com/eschutz