Har jag sagt yes to the dress?

Soliga Torsdag! I skrivande stund skulle ja ha befunnit mig på dagens andra prövning av bröllopsklänningar MEN imorse avbokade jag båda tiderna som jag faktiskt bokade igår. Varför avbokar man prövningar av bröllopsklänningar kanske ni undrar så?
- Jo inatt drömde jag om mitt egna bröllop & såg den klänningen jag gifte mig i & just den klänningen har jag ju här hemma. Hela morgonen funderade jag på hur jag skulle göra & såg det som ett tecken att klänningen jag har hemma är ”the one” jag skulle alltså vilja påstå att jag har sagt yes to the dress!

Nu skulle jag ju vilja visa er alla denna fina klänning som jag valt att gifta mig i men jag håller fast vid att jag vill hålla det hemligt för alla fram tills dagen jag gifter mig helt enkelt. Men jag är nöjd med mitt beslut, även om valet av klänning var helt annat än vad jag trodde jag skulle välja, den är så fin & jag känner mig så vacker vilket är det enda viktiga !

Eftersom jag nu bestämt min brudklänning kan jag visa er bild från prövningen i Motala en underbart fin klänning men det var inte ”the one”!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Roligt när man redan har klänningen! Jag hoppas att du lägger upp bilder i framtiden på den, nyfiken. 😃 Jag var fast besluten för ett tag sedan att jag skulle ha en traditionell klänningen i framtiden (när det väl är dags) men har nu insett att jag bara vill ha en klänning som är bekväm och mer personlig.
nouw.com/blubbbeauty
eschutz
eschutz,
Ja kommer visa bilder på klänningen efter bröllopet 👰🏻
nouw.com/eschutz