Har jag blivit manisk ?

Fjärde advent i all äta - julstök & storstädning är vad min dag gått till. En morgonhandling på Willys så vart kylskåpet proppfullt av julmat, vi kör lite knytis på julafton men mat blev det ändå även att jag inte ska ordna allt 2kilo köttbullar är rullade & stekta dessutom, skinkan får griljeras på julaftons morgon, jag ska ju jobba fram tills uppesittarkvällen så tiden för alla julförberedelserna är knapp.

Jag har ägnat eftermiddagen åt att koka julgodis som blev helt misslyckat. Jag har fortsatt med storstädningen av badrummet, igår skubbade jag fogar på golvet & idag tog jag två flugor i en smäll & skrubbade duschen samtidigt som jag duschade, har jag blivit lite manisk med mitt städande här hemma sen jag bytte jobb? Kanske men det skadar inte, ett hus behövs alltid städas.

Nu kryper jag ner i en renbäddad säng & sluter mina ögon, jag en del sömn att ta igen & ladda om inför tre intensiva jobbdagar.

Nej vi har inte fått upp tavlorna på väggen ovanför sängen .. kom aldrig så långt att beställa lister för att fixa iordning hela väggen, jag vill ju rama in tavlorna med lister & dekor men de tycks vara svårt att ta de beslutet & beställa hem allt så idag la ja undan tavlorna som legat o väntat på byrån, det förblir nog en tom grå vägg bakom sängen!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer